N.P.S.H. (acronim din limba engleză net positive suction head) este presiunea minimă, exprimată în m.c.a., care ar trebui asigurat la gura orificiului de aspiraţie al pompei pentru a evita crearea fenomenul de cavitaţie.
Plutitoarele electrice sau regulatoarele de nivel tip plutitor sunt folosite pentru a controla nivelul lichidelor. Aplicaţiile lor principale sunt funcţia de evacuare sau umplere. Plutitoarele cu întrerupător sunt folosite pentru evacuare. Contactul se închide când plutitorul este îndreptat în sus şi se deschide când este îndreptat în jos.
Pompe submersibile de drenaj sunt utilizate pentru transferul apelor uzate menajere, industriale, pluviale şi potabile.
Hidroforul electronic este este un dispozitiv compus dintr-o electropompă şi un preso-fluxostat (prescontrol, presofluxostat sau presostat electronic). Acest sistem elimină toate problemele legate de vasele de expansiune şi presostate mecanice şi asigură o protecţie permanentă electropompei.
Produsele comandate pot fi platite cu virament bancar în avans, sau cu ramburs la preluarea pachetului/coletului. Dacă produsele comandate sunt disponibile, le trimitem ȋn 24 ore (zona 1)/ 48 ore (zona 2), prin curierul rapid Cargus. Costul livrării pentru zona 1 porneşte de la 12 RON fără ramburs sau de la 16 RON cu ramburs (preţ/ Kg).
Pompele submersibile pentru puţuri forate au dimensiuni standardizate între 3"-12" şi sunt dezvoltate pentru a furniza apă curată. Aceste pompe sunt fabricate ca să funcţioneze fără intervenţie, fără ȋntreţinere, timp îndelungat, în mod eficient şi în cea mai mare siguranţă. Pentru a garanta acestea, pompa, secţiunea cablului şi protecţia sistemului trebuie dimensionate ȋn mod corect şi personalizat pentru fiecare instalaţie.
Sunt de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizareAcceptare